آا
ب پ
ت ث ج چ ح خ
د ذ رز
ژ سش
ص ض ط ظ ع غ ف ق ک گ ل من
و هیهمه
آ
آذرفام، مهدیه سادات
تولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب گیلاس، انگور قرمز و زرشک [دوره 1، شماره 1، 1400، صفحه 1-16]
ا
ابراهیم بانکی، میترا
اثر استفاده از عصاره چای سبز بر پایداری اکسیداتیو، خواص فیزیکیشیمیایی و حسی مارگارین صبحانه [دوره 1، شماره 2، 1400، صفحه 97-116]
ابراهیم زاده، محمد
ارزیابی ریسک بهداشتی فلزات سرب و کادمیوم در ماهی سرخو (Bloch, 1790 Lutjanus erythropterus ) در بندر امام حسن [دوره 1، شماره 2، 1400، صفحه 117-128]
احمدی، سعید
ارزیابی ریسک بهداشتی فلزات سرب و کادمیوم در ماهی سرخو (Bloch, 1790 Lutjanus erythropterus ) در بندر امام حسن [دوره 1، شماره 2، 1400، صفحه 117-128]
اسحاقی، محمدرضا
اثر بتاگلوکان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های حسی و فیزیکوشیمیایی بستنی کم چرب [دوره 1، شماره 1، 1400، صفحه 71-84]
اسحاقی، محمد رضا
اثر جایگزینی شکر با شیره خرما و شیره انگور بر خواص رئولوژیکی خمیر و ویژگی های فیزیک و شیمیایی نان فطیر [دوره 1، شماره 2، 1400، صفحه 193-212]
اسداللهی، سیمین
اثر بتاگلوکان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های حسی و فیزیکوشیمیایی بستنی کم چرب [دوره 1، شماره 1، 1400، صفحه 71-84]
اسداللهی، سیمین
اثر استفاده از عصاره چای سبز بر پایداری اکسیداتیو، خواص فیزیکیشیمیایی و حسی مارگارین صبحانه [دوره 1، شماره 2، 1400، صفحه 97-116]
اسداللهی، سیمین
مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب روغن سالیکرنیا با واریتههای ایرانیکا، پرسیکا آخانی و پرسپلیتانا [دوره 1، شماره 2، 1400، صفحه 173-191]
اسدالهی، سیمین
تولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب گیلاس، انگور قرمز و زرشک [دوره 1، شماره 1، 1400، صفحه 1-16]
اسدالهی، سیمین
افزودن استویا به فرمولاسیون کیک روغنی و بررسی اثرات آن بر زمان ماندگاری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آن [دوره 1، شماره 1، 1400، صفحه 29-47]
پذیرا، عبدالرحیم
ارزیابی ریسک بهداشتی فلزات سرب و کادمیوم در ماهی سرخو (Bloch, 1790 Lutjanus erythropterus ) در بندر امام حسن [دوره 1، شماره 2، 1400، صفحه 117-128]
پوراحمد، رضوان
تولید نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب انگور قرمز و عصاره مالت [دوره 1، شماره 1، 1400، صفحه 85-96]
پوراحمد، رضوان
امکان تولید و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه کنسانتره آب سیب و عصاره مالت [دوره 1، شماره 2، 1400، صفحه 151-172]
خورشیدپور، بیژن
افزودن استویا به فرمولاسیون کیک روغنی و بررسی اثرات آن بر زمان ماندگاری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آن [دوره 1، شماره 1، 1400، صفحه 29-47]
خورشیدپور، بیژن
اثر جایگزینی شکر با شیره خرما و شیره انگور بر خواص رئولوژیکی خمیر و ویژگی های فیزیک و شیمیایی نان فطیر [دوره 1، شماره 2، 1400، صفحه 193-212]
ر
رجایی، پیمان
امکان سنجی استفاده از میکروکپسولهای آلژینات حاوی ویتامین D و بیفیدوباکتریوم لاکتیس جهت تهیه کره پروبیوتیک ویتامینه [دوره 1، شماره 2، 1400، صفحه 129-150]
رحمت زاده، بهزاد
مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب روغن سالیکرنیا با واریتههای ایرانیکا، پرسیکا آخانی و پرسپلیتانا [دوره 1، شماره 2، 1400، صفحه 173-191]
رحیمیمجد، حسین
تولید نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب انگور قرمز و عصاره مالت [دوره 1، شماره 1، 1400، صفحه 85-96]
رضایی، مهشید
افزودن استویا به فرمولاسیون کیک روغنی و بررسی اثرات آن بر زمان ماندگاری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آن [دوره 1، شماره 1، 1400، صفحه 29-47]
رضایی، مهشید
بررسی تأثیر عصاره و فیبر گندم بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، آنتیاکسیدانی و حسی آب پرتقال طی زمان نگهداری [دوره 1، شماره 1، 1400، صفحه 49-69]
ز
زارعی، فاطمه
بررسی تأثیر عصاره و فیبر گندم بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، آنتیاکسیدانی و حسی آب پرتقال طی زمان نگهداری [دوره 1، شماره 1، 1400، صفحه 49-69]
زرگری، کاوه
امکان سنجی استفاده از میکروکپسولهای آلژینات حاوی ویتامین D و بیفیدوباکتریوم لاکتیس جهت تهیه کره پروبیوتیک ویتامینه [دوره 1، شماره 2، 1400، صفحه 129-150]
زند، نازنین
اثر استفاده از عصاره چای سبز بر پایداری اکسیداتیو، خواص فیزیکیشیمیایی و حسی مارگارین صبحانه [دوره 1، شماره 2، 1400، صفحه 97-116]
س
سراقی، سحر
امکان سنجی استفاده از میکروکپسولهای آلژینات حاوی ویتامین D و بیفیدوباکتریوم لاکتیس جهت تهیه کره پروبیوتیک ویتامینه [دوره 1، شماره 2، 1400، صفحه 129-150]
ش
شیبانی، فریبا
اثر بتاگلوکان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های حسی و فیزیکوشیمیایی بستنی کم چرب [دوره 1، شماره 1، 1400، صفحه 71-84]
م
محبعلی، ملیکه
اثر جایگزینی شکر با شیره خرما و شیره انگور بر خواص رئولوژیکی خمیر و ویژگی های فیزیک و شیمیایی نان فطیر [دوره 1، شماره 2، 1400، صفحه 193-212]
مصطفی، زهرا
افزودن استویا به فرمولاسیون کیک روغنی و بررسی اثرات آن بر زمان ماندگاری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آن [دوره 1، شماره 1، 1400، صفحه 29-47]
موسوی، سید عبدالمجید
ارزیابی ریسک بهداشتی فلزات سرب و کادمیوم در ماهی سرخو (Bloch, 1790 Lutjanus erythropterus ) در بندر امام حسن [دوره 1، شماره 2، 1400، صفحه 117-128]
ن
ناصری، عطیه
امکان تولید و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه کنسانتره آب سیب و عصاره مالت [دوره 1، شماره 2، 1400، صفحه 151-172]
ناطقی، لیلا
افزودن استویا به فرمولاسیون کیک روغنی و بررسی اثرات آن بر زمان ماندگاری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آن [دوره 1، شماره 1، 1400، صفحه 29-47]
ناطقی، لیلا
بررسی تأثیر عصاره و فیبر گندم بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، آنتیاکسیدانی و حسی آب پرتقال طی زمان نگهداری [دوره 1، شماره 1، 1400، صفحه 49-69]
ناطقی، لیلا
مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب روغن سالیکرنیا با واریتههای ایرانیکا، پرسیکا آخانی و پرسپلیتانا [دوره 1، شماره 2، 1400، صفحه 173-191]
ه
هاشمی روان، مهناز
تولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب گیلاس، انگور قرمز و زرشک [دوره 1، شماره 1، 1400، صفحه 1-16]
هاشمی روان، مهناز
تولید نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب انگور قرمز و عصاره مالت [دوره 1، شماره 1، 1400، صفحه 85-96]
هاشمی روان، مهناز
امکان تولید و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه کنسانتره آب سیب و عصاره مالت [دوره 1، شماره 2، 1400، صفحه 151-172]