اثر جایگزینی شکر با شیره خرما و شیره انگور بر خواص رئولوژیکی خمیر و ویژگی های فیزیک و شیمیایی نان فطیر
1. اثر جایگزینی شکر با شیره خرما و شیره انگور بر خواص رئولوژیکی خمیر و ویژگی های فیزیک و شیمیایی نان فطیر

ملیکه محبعلی؛ محمد رضا اسحاقی؛ بیژن خورشیدپور

دوره 1، شماره 2 ، تابستان 1400، ، صفحه 193-212

چکیده
  چکیده نان به عنوان یک کالای ضروری مصرفی مردم مورد توجه می­باشد و بحث تولید و توزیع آن هم از اهمیت ویژه­ای برخوردار است. فطیر از جمله نان­های سنتی ایران می­باشد. به دلیل ارتباط شکر با برخی مشکلات ...  بیشتر