نویسنده = سیمین اسداللهی
تعداد مقالات: 2
اثر استفاده از عصاره چای سبز بر پایداری اکسیداتیو، خواص فیزیکیشیمیایی و حسی مارگارین صبحانه
دوره 1، شماره 2 ، شهریور 1400، ، صفحه 97-116
چکیده
در پژوهش حاضر غلظتهای 250، 500، 750 و 1000 پی پی ام عصاره چای سبز در فرمولاسیون مارگارین صبحانه مورد استفاده قرار گرفت. آزمونهای فیزیکیشیمیایی شامل ویسکوزیته، رسوب قابل دید، نقطه ذوب، آزمونهای مربوط ... بیشتراثر بتاگلوکان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های حسی و فیزیکوشیمیایی بستنی کم چرب
دوره 1، شماره 1 ، خرداد 1400، ، صفحه 71-84