تأثیر اندازه ذرات فیبرگندم بر خواص کیفی شیرینی لایه‌ای تخمیری
1. تأثیر اندازه ذرات فیبرگندم بر خواص کیفی شیرینی لایه‌ای تخمیری

بیژن خورشیدپور؛ مهناز هاشمی روان؛ سعیده اعیانی فرد؛ زهره یحیایی صوفیانی

دوره 1، شماره 1 ، بهار 1400، ، صفحه 17-27

چکیده
  هدف از انجام این پژوهش، بررسی تاثیر افزودن فیبر گندم بر بهبود رئولوژیکی خمیر و خصوصیات حسی و کیفی شیرینی لایه ای تخمیری و تعیین سطوح بهینه افزایش مقدار فیبر و اندازه ذرات در فرمولاسیون آن بود. در این تحقیق ...  بیشتر