اثر جایگزینی شکر با شیره خرما و شیره انگور بر خواص رئولوژیکی خمیر و ویژگی های فیزیک و شیمیایی نان فطیر
1. اثر جایگزینی شکر با شیره خرما و شیره انگور بر خواص رئولوژیکی خمیر و ویژگی های فیزیک و شیمیایی نان فطیر

ملیکه محبعلی؛ محمد رضا اسحاقی؛ بیژن خورشیدپور

دوره 1، شماره 2 ، تابستان 1400، ، صفحه 193-212

چکیده
  چکیده نان به عنوان یک کالای ضروری مصرفی مردم مورد توجه می­باشد و بحث تولید و توزیع آن هم از اهمیت ویژه­ای برخوردار است. فطیر از جمله نان­های سنتی ایران می­باشد. به دلیل ارتباط شکر با برخی مشکلات ...  بیشتر
تأثیر اندازه ذرات فیبرگندم بر خواص کیفی شیرینی لایه‌ای تخمیری
2. تأثیر اندازه ذرات فیبرگندم بر خواص کیفی شیرینی لایه‌ای تخمیری

بیژن خورشیدپور؛ مهناز هاشمی روان؛ سعیده اعیانی فرد؛ زهره یحیایی صوفیانی

دوره 1، شماره 1 ، بهار 1400، ، صفحه 17-27

چکیده
  هدف از انجام این پژوهش، بررسی تاثیر افزودن فیبر گندم بر بهبود رئولوژیکی خمیر و خصوصیات حسی و کیفی شیرینی لایه ای تخمیری و تعیین سطوح بهینه افزایش مقدار فیبر و اندازه ذرات در فرمولاسیون آن بود. در این تحقیق ...  بیشتر
افزودن استویا به فرمولاسیون کیک روغنی و بررسی اثرات آن بر زمان ماندگاری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آن
3. افزودن استویا به فرمولاسیون کیک روغنی و بررسی اثرات آن بر زمان ماندگاری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آن

بیژن خورشیدپور؛ سیمین اسدالهی؛ مهشید رضایی؛ لیلا ناطقی؛ زهرا مصطفی

دوره 1، شماره 1 ، بهار 1400، ، صفحه 29-47

چکیده
  امروزه تمایل مصرف کنندگان بویژه بیماران دیابتی برای مصرف محصولات غذایی کم کالری و بدون قند افزایش یافته است که می‌توان از استویا که نوعی شیرین‌کننده طبیعی بوده و اثری بر افزایش سطح گلوکز خون ندارد، ...  بیشتر